TERMENI SI CONDITII OFERTADUALSIM.RO

1. Utilizarea site-ului

 

www.OFERTADUALSIM.RO este parte a firmei MOST WANTED PARTS. www.ofertadualsim.ro este dedicat pieselor de telefoane,accesoriilor gsm,  stirilor despre noutatile din tehnologie.

 

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul www.ofertadualsim.RO implica acceptarea acestor termeni si conditii. Daca nu sunteti de acord cu acestia, va rugam sa nu folositi site-ul nostru.

- Optional, daca va inregistrati ca utilizator al acestui site, aveti posibilitatea sa primiti mesaje electronice legate de produsele comercializate.

- Datele furnizate de Dvs catre MOST WANTED PARTS SRL vor ramane confidentiale si vor fi folosite doar in scopul declarat.

 

OFERTADUALSIM.RO isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si in structura site-ului, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. Astfel, va rugam sa cititi termenii si conditiile de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

Ne rezervan dreptul sa modificam orice pret fara o instiinare in prelabil, ne rezervam dreptul de a anula o comanda daca aceasta nu s-a finalizat corespunzator si nu am primit toate datele necesare procesarii acesteia de la cumparator.

Ne rezervam dreptul sa refuzam comenzile care au afisate preturi eronate (sub pretul de achizitie, 0) datorate problemelor tehnice ale platformei utilizate. 

 

-Continutul site-ului www. ofertadualsim.ro (texte, fotografii digitale, simboluri grafice, date tehnice, alte informatii) sunt proprietatea ofertadualsim si este aparata de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr.8/1996).

-Folosirea fara acordul ofertadualsim a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal).

 

Specificatiile, pozele si pretul produsulelor, au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Produsele comercializate sunt produse neoriginale. Produsele denumite originale sunt produse originale.

 

 

2. Expedierea si Livrarea

 

COMANDA MINIMA ESTE DE 25LEI !!!

EXPEDIEREA SE REALIZEAZA CU UNUL DIN PARTENERI NOSTRI : fancourier sau sameday

COSTUL TRANSPORTULUI LA COMENZILE MAI MICI DE 300  LEI ESTE SUPORTAT DE CATRE CUMPARATOR SI NU VA FI MAI MARE DE 16  LEI* PE COLET

COMENZILE DE ACCESORII PENTRU TELEFOANE MOBILE IN VALOARE DE MINIM 300 RON VOR BENEFICIA DE TRANSPORT GRATUIT !

Dupa trimiterea comenzii veti fi contactat de un operator ofertadualsim pentru confirmare.

Livrarea se face in cel mai scurt timp posibil de la lansarea comenzii dvs, termenul de expeditie fiind de obicei de 24-48 ore.

ATENTIE !

*COMENZILE EFECTUATE PE SITE DUPA ORELE 17, SE VOR PROCESA A DOUA ZI SI SE VOR LIVRA IN ZIUA URMATOARE . IN CAZUL IN CARE LOCALITATEA DUMNEAVOASTRA NU SE AFLA IN ARIA CURIERULUI SI VA FI NECESAR UN COST SUPLIMENTAR PE KM,ATUNCI DVS VETI PLATI 16LEI,IAR NOI OFERTADUALSIM VOM SUPORTA DIFERENTA DE COST.

Expeditia se face prin firma de curierat rapid cu care firma noastra are semnat un contract de prestari servicii (fancourier , sameday), ce lucreaza in sistemul door-to-door.

Daca au trecut 2 zile lucratoare si nu ati primit coletul va rugam sa ne anuntati sau sa contactati curierul pentru solutionarea eventualelor probleme aparute.

Ne rezervam dreptul de a refuza comenzile clientilor ce au plasat comenzi anterioare, iar acestea nu au fost ridicate. 

3.Plata

 

Se poate face in sistem Ramburs la primirea coletului sau online prin plata cu cardul la finalizarea comenzii.

Plata se face in Lei si reprezinta contravaloarea produselor comandate + plata costului de transport. Preturile contin TVA.

  

4. Returnarea produselor

 

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

 

Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare (15 zile calendaristice) de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

 

Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

 

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Aceasta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

 

Nu pot fi cerute despagubiri in cazul in care comanda nu poate fi onorata din motive intemeiate (lipsa produsului din stoc, eventuale greseli de tiparire etc). In aceste cazuri S.C. MOST WANTED PARTS S.R.L. isi rezerva dreptul de a anula comanda fara a notifica cumparatorul.

Valoarea maxima a obligatiilor MOST WANTED PARTS S.R.L. fata de clientii sai, in cazul nelivrarii produselor sau a livrarii necorespunzatoare, reprezinta valoarea sumelor primite de la clienti exclusiv pentru produsele comandate.

 

 

5. Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor ofertadualsim.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

 

6. Litigii

Orice litigiu aparut va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata pe ca carei raza teritoriala se afla sediu MOST WANTED PARTS SRL.

 

 

7. Dispozitii finale

MOST WANTED PARTS S.R.L. isi rezerva dreptul de a efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului itelmobile.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Nu ne asumam sub nicio forma si in niciun sens raspunderea pentru continutul site-urilor care au link-uri pe site, sau care au orice alt tip de legatura (de ex. sponsori, parteneri).

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

In momentul efectuarii unei comenzi on-line, clientul declara ca a luat la cunostinta si ca este de acord cu cele mentionate mai sus.

 

 

    Confidentialitate
    ofertadualsim.ro respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. Vanzatorul se angajaza sa foloseasca datele utilizatorilor site-ului numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei.

    Ofertadualsim nu incurajeaza SPAM-ul, nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

   Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul ofertadualsim.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a noastra. Pentru a sterge informatiile furnizate de Dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic, prin fax sau e-mail. 

   ofertadualsim nu colecteaza si nu prelucreaza date cu caracter personal. Datele necesare inscrierii pe site sunt date apartinand persoanelor juridice, necesare pentru procesarea, facturarea si livrarea comenzilor. Aceste date sunt considerate date publice, conform legislatiei in vigoare.

   ofertadualsim nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

 

 

    Garantie
    Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI insotite de o copie dupa factura, in termen de 30 de zile de la anuntarea defectiunii. Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa inlocuiasca produsul dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare. 
Trimiterea produselor defecte se face DUPA COMPLETAREA FORMULARULUI DE RETUR ONLINE, care contine date referitoare la produs si defectul constatat. 
    Pentru a beneficia de garantie este necesar ca produsele cumparate sa aiba 
foliile de protectie si sigiliile intacte si asezate in acelasi loc si pozitie in care se aflau la momentul receptiei produsului. Produsele livrate in ambalaje tip blister/ cutie se returneaza in ambalajele originale, nedeteriorate si fara alte urme de actiuni mecanice inafara celor necesare pentru desfacerea ambalajului. Va rugam sa luati in considerare faptul ca piesele/ subansamblele destinate reparatiilor nu beneficiaza de garantie post-montare.

    Defectele VIZIBILE se reclama in momentul efectuarii receptiei. Prin DEFECT VIZIBIL se intelege orice defect care poate fi depistat prin simpla examinare a produsului. Orice reclamatie ulterioara referitoare la acest tip de defecte nu va fi luata in considerare. Receptia se considera ca fiind efectuata in aceeasi zi in care produsul a fost livrat si/sau preluat de catre client sau un reprezentant al acestuia.

    Va rugam sa cititi cu atentie toate informatiile suplimentare, detaliile si specificatiile produselor inainte de achizitie. Acestea sunt prezentate in descrierile produselor si pot fi accesate printr-un click de mouse pe poza principala prezentata pe site. Nu se vor accepta retururi pentru motive prezentate in descriere (ex: produs second hand, produs cu garantie limitata, produs imperfect).  Produsele aflate in lichidare de stoc si produsele a caror valoare este mai mica de 20 ron +TVA, nu vor fi acceptate pentru retur/ restocare daca nu prezinta nici un defect.

Nu fac obiectul garantiei produsele din categoria "Consumabile", precum si produsele cu valoare individuala sub 5 lei (TVA inclus)


    VANZATORUL este exonerat de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca produsele in cauza au fost manevrate sau depozitate in mod necorespuzator, utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost fabricate/ vandute, montate gresit, au suferit imersii de lichide, socuri mecanice, termice sau de orice natura sau au intrat in contact cu substante a caror folosire nu este necesara in procesul de inlocuire/montare.


    VANZATORUL este de asemenea exonerat de obligatia acordarii de garantie pentru accesorii in cazul in care se constata ca beneficiarul (utilizatorul final) a utilizat/ manevrat aparatul in mod necorespunzator, indiferent daca beneficiarului i s-au adus sau nu la cunostinta conditiile in care se acorda garantia.
    Nerespectarea conditiilor enumerate mai sus duce la pierderea garantiei.
 


Comanda de peste 300 LEI si beneficiezi de TRANSPORT GRATUIT